Bilvård

Vill du få hjälp med tvättning, polering eller vaxning av din bil kan du vända dig till oss på Åkersberga Detail Center Aktiebolag för professionell bilvård.

Fälgbehandling

Vi erbjuder fälgbehandlingar där vi tvättar, putsar och polerar din bils fälgar så att de får en skinande ren och smutsavvisande yta som håller sig blank länge.

Klädseltvätt

Har du råkat spilla ut kaffe eller läsk inne i bilen och vill få hjälp med klädseltvätt och luktsanering? Vi hjälper dig utföra en komplett städning för insidan av din bil.

Vi är proffs på bilvård

Välkommen till oss på Åkersberga Detail Center Aktiebolag, ett företag för dig som vill få hjälp med bilvård endera i Åkersberga, Vaxholm eller Vallentuna.

Vi vänder oss till bilägare som önskar få hjälp med att hålla sin bil i toppskick. Vi arbetar med att hålla efter bilar både på utsidan och insidan för att de ska vara så rena och fräscha som möjligt och kännas som nya längre.

Passion för bilvård

Samtliga av våra medarbetare har ett stort intresse för fordon och arbetar alltid med stort engagemang och stor passion. Varje bil tas om hand som om den vore vår egna med målet att få en skinande ren och ytbehandlad för en smutsavvisande yta.

Vill du boka tid för bilvård hos oss i Åkersberga, Vaxholm eller Vallentuna är du välkommen att ringa eller mejla oss. Du kan även skicka din förfrågan direkt via kontaktformuläret högst upp på sidan.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer! Om våra tjänster tilltalar dig så kan du läsa mer här.

Leave a Comment