Vi utför även reparationer

Vi kan meddela er alla kunder en väldigt glad nyhet idag och det är att vi på Bilvård Åkersberga även kommer att erbjuda reparationer av bilar. Detta är något som många av er kunder har efterfrågat och vi kommer att göra det. Vi har nyligen köpt in alla verktyg vi behöver och även anställt en mekaniker som kommer att jobba med reparationer på heltid, så från och med nu kan ni lämna in bilen på vår verkstad här.

Vi har ännu inte möjlighet att erbjuda service men jobbar på att bli certifierade och kunna utföra service på vissa bilmärken. Men detta fåt komma på sikt. Nu till en början ska vi bygga upp vår verkstadsdel från grunden och detta är något som ska bli väldigt spännande.

Vi vill också passa på att tacka alla våra samarbetspartners som gjort detta möjligt. Bland annat vill vi rikta ett extra tack till Lindströms som har levererat både gasol och svetsgas stockholm till vår verkstad vilket är väldigt värdefullt för vår verksamhet.

Det ska bli väldigt spännande att se hur den här verksamheten utvecklar sig och det ska bli väldigt kul att se hur kombinationen bilvård och verkstad kommer att fungera. Vår målsättning är att ni kunder ska kunna lämna in bilen på ett och samma ställe oavsett om det gäller bilvård eller reparationer och vi vill att både dessa verksamheter ska hålla så pass hög kvalitet att det känns självklart att lämna in bilen hos oss oavsett om det gäller bilvård eller reparation.

Verkstaden är därmed officiellt öppen och ni kan ringa och boka tid på samma nummer som vi har hit till bilvården. Inom kort ska vi få en telefonväxel så att ni kunder kan välja när ni ringer om ni vill komma till bilvården eller till verkstan men än så länge har vi samma nummer och samma kontaktvägar för att komma fram till båda delarna av verksamheten.

Leave a Comment