Dags att serva hojen!

Hej alla glada bilvårdare. Vet ni att vi även servar motorcyklar? Och nu är våren här och då är dags att serva hojen så ni inte står där på väggrenen och ser dumma ut. Det vill ju ingen och det kan även vara väldigt farligt. Vi rekommenderar att serva sin motorcykel två gånger per säsong. På så sätt kan du vara säker på att din motorcykel håller måttet för vägarna och du kan köra precis så mycket du vill utan att bli överraskad av onödiga fel som kan undvikas bara man lämnas in sin motorcykel på service.

För er som ska ta riskettan Stockholm, för er kommer här några tips på hur man undviker olyckor i trafiken i framtiden:

Det är viktigt att alltid bära en godkänd hjälm och skyddande kläder, samt vara synlig på vägen. Vi betonar också vikten av att ha en säker och väl underhållen motorcykel, vara uppmärksam på trafiken runt omkring dig och följa trafikreglerna. Det är viktigt att undvika alkohol och droger när man kör, och att öva körning regelbundet för att förbättra sina färdigheter.

Sammanfattat kan man säga att det är viktigt att ha rätt utrustning, vara försiktig och uppmärksam, och ha goda körkunskaper när man åker motorcykel för att minimera riskerna och öka säkerheten.

Tänk på säkerheten mina damer och herrar. Tänker ni inte på säkerheten kan olyckor enkelt inträffa och i värsta fall kan man förlora sitt liv.

Avslutningsvis vill vi önska er underbar vår med mycket olja och avgaser, skitiga händer och en del hamburgare vid gatukök. Det finns inget bättre. Mat smakar alltid bäst vid vägarna, så enkelt är det!

Leave a Comment