Nu startar vi loppis i verkstan

Hej alla bilentusiaster!

Vi har glada nyheter att dela med oss av här på Bilvård Åkersberga – vi har precis öppnat en loppis i vår verkstad! Kunderna kan redan nu besöka loppisen och hitta mängder av fynd, allt från kläder till reservdelar till bilar.

En av de största höjdpunkterna på loppisen är utbudet av billiga badkar. Det finns många billiga alternativ att välja mellan, så om du har letat efter ett nytt badkar eller bara är sugen på att ge ditt gamla en uppfräschning, är det här ett ypperligt tillfälle att göra ett kap!

Men vad kan man göra i ett badkar förutom att bara tvätta sig? Här är några roliga idéer:

  • Ge dig själv ett lyxigt spa hemma med bubbelbad, ljus och lite skön musik.
  • Bjud in några vänner och ha en hemmaparty i badkaret. Det är en unik och minnesvärd miljö för en födelsedagsfest eller en middagsbjudning. Speciellt om du har ett större spabad där många får plats samtidigt.
  • Läs en bok eller titta på en film medan du njuter av det varma vattnet.
  • Ta ett djupt andetag och unna dig ett längre bad för att slappna av och rensa huvudet.
  • Experimentera med olika badsalt och essentiella oljor för att skapa olika dofter och terapeutiska effekter.

Vi hoppas att du kommer att hitta många trevliga fynd på vår loppis, och kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med bilvård.

Vi vill bara påminna om att vår verkstad fortfarande har öppet som vanligt, även med den nya loppisen. Så om du behöver få din bil fixad eller bara vill komma in och prata med oss om dina bilrelaterade frågor, är du välkommen att besöka oss.

Vi har många drop-in tider att erbjuda för den som inte kan boka tid i förväg, så om du behöver få bilen fixad snabbt och enkelt kan du bara komma förbi och se om vi har plats. Vårt duktiga team av mekaniker står redo att hjälpa dig med allt från en liten reparation till en större service.

Leave a Comment