Lyckad loppis på parkeringen

Kära kunder!

Förra helgen testade vi för första gången att ha en loppis på vår parkering och man kan inte säga annat än att det blev en stor succé. Det var väldigt många som dök upp med bilen som sig bör när det är så kallad bakluckeloppis. Det var många som tog sig hit och extra kul var att se att många barnfamiljer strosade runt på parkeringen och tittade på alla olika saker som stod utställda.

Det blev en bra mångfald bland sakerna som såldes. Kläder, skor och handdukar fanns att köpa, liksom porslin och bestick, gamla serietidningar och tv-spel, bollar och piltavlor och bandyklubbor och gamla pokemon-kort. Ja, det fanns det ena och det andra och det tredje. Det fanns mycket för barn som en säng barn, spjälsängar, leksaker och barnkläder, för att nämna några av sakerna.

Vi hade också otrolig tur med vädret. Vi stod ju och bara njöt av solen och värmen och såg inte ett moln på himlen. Annars är man ofta orolig när man ordnar något för att regnet ska ösa ner men detta klarade vi oss från med råge den här gången. Men vi fick bästa möjliga väder. Det var varmt och skönt utan att solen gassade så man kunde verkligen njuta av solen.

Många passade på att köpa glass och fika i vår servering som ligger i anslutning till bilhallen så vi fick lite snurr på det också. Det var kul och det känns väldigt bra att det blev så lyckat.

Vi har redan börjat fundera på en ny loppmarknad och vi kommer att ordna en till längre fram. Förmodligen blir det någon helg i augusti men mer info kommer när vi har spikat ett datum.

Så håll utkik och fortsätt följa oss i våra sociala medier! Vill ni ha hjälp med bilen så går det förstås jättebra att ringa!

Leave a Comment