Nytt erbjudande hos oss

Nu har vi kommit fram till ett riktigt pang-erbjudande som kommer att gälla i höst! Ofta när det gäller erbjudanden handlar det om tråkiga saker. Visst kan det vara kul att samla in pengar till välgörenhet och det är oerhört viktigt att bekämpa cancer och andra sjukdomar, samt svält, fattigdom och hunger. Men efter ett par års pandemi och med ett krig i Europa så tänkte vi att alla kan behöva lite roligare erbjudanden.

Så under september månad kommer alla kunder att få med en ask potensmedel för att piffa upp det lite där hemma! Vem vet, kanske blir det den extra kryddan just du och din partner behöver. Alla damer kommer att få potensmedel anpassat efter kvinnor och våra manliga kunder kommer få sig varsin dos klassisk Viagra.

Detta gäller alla kunder som handlar produkter eller bilvård för minst 200 kronor. Vi kommer att köra erbjudandet under en månads tid och det är givetvis frivilligt att ta emot de små godbitarna. De kunder som inte vill ha med sig potensmedel hem behöver givetvis inte ta emot dessa. Då går det bra att bara komma in för sedvanlig bilvård.

Vi tror att detta kommer att vara en kampanj som sprider glädje och erbjuder våra kunder det där lilla extra så att de kan åka härifrån med ett leende på läpparna. Och det är det viktigaste för oss. Vi lägger stort fokus på att göra alla våra kunder nöjda och målet är att man ska lämna oss så glad att man vill berätta för alla sina vänner och rekommendera oss.

Vissa kanske tycker att vår nya kampanj är lite för mycket och att vi vill dra uppmärksamhet till oss. Det är en åsikt man absolut får ha. Vi är inte rädda för att dra uppmärksamhet till oss eftersom vi vet att vi kan leverera. Om uppmärksamhet gör så att fler känner till oss och vill bli kund hos oss är det bara positivt!

Leave a Comment