Sommar och sol

Visst är det underbart när sommaren är här och solen skiner!

Vi har flera glada nyheter att presentera nu när sommaren står i full blom. Den första är att vi kommer ha 20 procents rabatt på all glass i vår glassbox. Det är bara att skynda att fynda!

Den andra är som svar på en fråga som vi fått av många kunder under sommaren. Och det handlar om ifall vi erbjuder bilvård och service för husbilar och husvagnar. Svaret är ett rungande ja, det gör vi absolut. Så alla som ska ut på vägarna eller har en plats på en härlig camping bokad kan komma in till oss med sina husbilar och husvagnar för att se till att de är i toppskick innan det är dags att åka på semester.

Med det sagt så tänkte jag lämna ord och bild till Roffe på verkstan som ska berätta lite om sina bästa sommarminnen när han har varit ute med husbilen. Take it away, Roffe!

***

Tjena!

Roffe här. Det är jag som brukar kallas för Roffe på verkstan här på bloggen. Det är för att jag jobbar i verkstan… Ja, ni hajar.

För ett par år sedan flyttade vår minsta unge ut och jag och frugan funderade på vad vi skulle göra med vårt stora hus. Vi bestämde oss för att sälja och stuva in oss i en lägenhet istället. Men längtan efter det gröna och det fria blev så stor att vi snabbt investerade i en husbil.

Sagt och gjort var sommaren och semestern snart kommen och då var det dags att bege sig ut på vägarna.

Vi rullade ner till Italien och hittade en bra camping utanför Bologna. Stannade där några dagar och njöt av pasta och ett antal flaskor vin. Livet lekte och solen sken. Vi fortsatte längs vägarna och utforskade italienska byar och småstäder. En magisk resa som vi båda kommer att minnas så länge vi lever.

Leave a Comment