Större jobb som kräver maskiner

Hej alla våra ärade kunder!

Dagens inlägg här på Bilvård Åkersberga bloggen kommer att handla om en sak som vi tycker är väldigt viktig att lyfta fram och det är att vi samarbetar med ett företag som hjälper till med maskinuthyrning stockholm. Det är ett företag som vi tar hjälp av när vi har större uppdrag i verkstan som vi har öppnat där vi hjälper till att reparera bilar och andra fordon. När vi får in större jobb, exempelvis bilar med omfattande skador, så krävs det maskiner för att utföra jobbet.

Dessa maskiner använder vi inte särskilt ofta och därför är det viktigt för oss i verkstan att kunna hyra in dessa.

Vi jobbar som ni kanske vet med många olika maskiner och verktyg när vi lagar fordon och för att kunna hyra in maskiner med kort varsel så har vi tecknat ett bra avtal med ett företag som sysslar med uthyrning som innebär att vi kommer att få våra maskiner väldigt snabbt om vi önskar hyra dem. Vi är väldigt nöjda med det här samarbetet eftersom det innebär att vi kommer att kunna erbjuda snabbare reparationer för er som kunder.

Här vill vi givetvis poängtera att vi har de verktyg och maskiner som är standard i vår bransch. Men för många uppdrag räcker det inte med detta. Vi behöver få in rejäla verktyg och maskiner som klarar av större eller mer specifika jobb mellan varven och då är det ju perfekt att vi kan göra detta genom att hyra in maskiner och verktyg från vår samarbetspartner.

Det här konceptet har fungerar väldigt bra på vår verkstad och det har blivit en win-win för både oss och för er kunder, så det är verkligen något som vi kommer bygga vidare på och fortsätta med. Samtidigt vill vi tipsa andra företag och verkstäder om att jobba på samma sätt som vi gör. Tro oss, hela verksamheten sköts enklare och smidigare och det är kul att veta att vi har hittat en lösning som kan hjälpa flera.

Leave a Comment